""

Başkan Yılmaz, ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 10:25

Başkan Yılmaz, ziyaretlerini sürdürüyor

DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Başkan Yılmaz, ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2021 - 16:11

Vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra STK Temsilcilerini de ziyaret eden Başkan Yılmaz, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek TSO Başkanı Sinan Çelik’ten Yozgat esnafının durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yozgat’ın köklü esnaflarından Köksallar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Osman Köksal’ı da ziyaret eden Başkan Yılmaz ve yönetimi, ekonomik ve sosyal yönden esnafın durumuyla ilgili sohbet etti.

Daha sonra bu yıl 11.si düzenlenen Gıta Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret eden Başkan Yılmaz, burada stant açan firmaları tek tek ziyaret ederek hayırlı satışlar dileğinde bulundu.

Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızı, esnafımızı, STK temsilcilerimizi kısacası toplumun her kesimine ulaşıyor partimizin ilimiz ve ülkemiz adına yapacağı çalışmaları anlatıyor ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamlarını iletiyoruz. Ziyaretlerimizde gördüğümüz vatandaşımızın biran önce seçim sandığının önlerine gelmesini istiyor. 19 yıllık AKP iktidarı ülkemizi getirdiği nokta maalesef ekonomik ve sosyal anlamda çıkmazdadır. Vatandaşımız artık bu iktidarın biran önce gitmesini istiyor. Şuan bizler yarın seçim olacakmış gibi sahada Yozgat’ımız da ve ilçelerimizde vatandaşlarımızla buluşuyor. Partimizin ve Genel Başkanımızın hedeflerini anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.