""

Başkan Yılmaz’dan kandil mesajı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:59

Başkan Yılmaz’dan kandil mesajı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında Yerköy halkının ve İslam aleminin Mevlid Kandilini kutladı.

Başkan Yılmaz’dan kandil mesajı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2021 - 16:43

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, insanlığa hakkı, hakikati, adaleti, merhameti anlatan, hukuku, hikmeti ve güzel ahlakı gösteren nebevi silsilenin son Peygamberi Hz. Muhammed’ in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olduğunu söyledi.
Mevlid kandilinin tüm insanlığa ve özellikle İslam dünyasına barış, huzur, adalet, sağlık ve hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Yılmaz, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (SAV) dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesini idrak ederken onu daha iyi tanımaya, anlamaya ve sünnetlerini yaşamaya İslam ümmeti olarak en çok ihtiyacımızın olduğu zamanları yaşamaktayız. Bizi bir Mevlid-i Nebi’ye daha ulaştırdığı için Rabbime hamd ediyor, Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed’e (SAV) salâtu selam ediyorum. Hz. Peygamber’in örnek hayatından bize gösterdiği üzere iyiliği, güzel ahlakı, doğruluğu, insanı yaratılmışların en şereflisi bilmeyi, hayırda yarışmayı, birbirini sevmeyi en önemli vazifelerimiz olarak görmeliyiz. Rabbimden, bu mübarek gece vesilesiyle, İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini, tüm insanlığın yürek acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşünceyle, İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hak katında makbul olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.