""

Başkan Yılmaz’dan teşekkür « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:41

Başkan Yılmaz’dan teşekkür

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonu Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleşen Yozgat mitingini yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek, Yozgat halkına ve uzaktan yakından katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Yılmaz’dan teşekkür
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 17:45

ÇOK BÜYÜK ÇALIŞMA YAPTIK
İl Başkanı İsmail Yılmaz, yaptığı açıklamada; sürekli sahada çalışma içerisinde olduklarını belirterek, bütün teşkilatları ile birlikte; il, ilçe ve köylerde çok büyük çalışma yaptıklarını söyledi.
Genel Başkanları Ali Babacan’ın Yozgat halkına misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, Miting öncesinde 50 kişilik bir gurupla seçim otobüsü ile bütün ilçeleri gezdiklerini ve mitinge yoğun katılımla ilgili hedeflerine ulaştıklarını ifade etti.
Yılmaz, “Tek tek broşür dağıtarak bütün ilçelerimizi gezdik. Yozgat merkezde ev ve işyerlerimizi davet ettik. Yozgatlı hemşehrilerimizi davetimize geldikleri ve bizlere bu gurur tablosunu yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

YOZGAT’IMIZA VE PARTİMİZE YAKIŞIR GÜZEL BİR MİTİNG YAPTIK
Yozgat’a ve partilerine yakışır güzel bir miting yaptıklarını söyleyen BaşkanYılmaz, “Genel Merkezimiz ve genel başkanımız çok memnun kaldı. Yozgat’a yakışır Deva Partisi olarak güzel bir miting yaptık. Deva Partisi olarak biz bu kadar kişiyi hatta daha fazlasını bekliyorduk. İlçe başkanlarımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle, merkez teşkilatımızla çalışma yaptı. Yaptığımız çalışma sonrasında hem merkezden hem ilçelerimizden vatandaşlarımızla birlikte alnımızın akıyla mitingimizi yaptık. Mitingimiz çok kalabalıktı. Ama güneşli havadan dolayı vatandaşlarımız ağaçların altından izlemeyi tercih etti” diye konuştu.


GENEL BAŞKANIMIZ KARŞILAMA İSTEMEDİ
Genel Başkan Ali Babacan’ın Yozgat’ta karşılama töreni istemediğini belirten Yılmaz, “Karşılama olduğunda binlerce aracı aynı anda park problemi yaşarız. Park sorunundan dolayı da miting alanına gelmekte sıkıntı çekilirdi. O şekilde karşılama planlaması yapılmadı” dedi.


GENEL BAŞKANIMIZ TEŞEKKÜR ETTİ
Babacan’ın Yozgat halkına teşekkür ettiğini belirten Başkan Yılmaz,“ Sayın Genel Başkanımız miting sonrasında şehrimizden ayrılırken Yozgat halkına teşekkür etti. Üçüncü mitingimiz tarihi bir miting olarak değerlendirildi. Gençlerimize ve teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür etti” dedi.


VALİ VE EMNİYETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Mitingin gerçekleştirildiği alanda kendilerine her türlü kolaylığı sağlayan başta Vali Ziya Polat ve İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk’e ve ekiplerine teşekkür eden Başkan Yılmaz,”Güzel bir organizasyonla kazasız belasız güzel bir mitingimiz oldu” diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.