""

Başkan Yılmaz’dan Yozgatspor’a destek çağrısı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:17

Başkan Yılmaz’dan Yozgatspor’a destek çağrısı

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Yozgatspor kulüp yönetiminin başlatmış olduğu kampanyaya katkı sunmak amacıyla federasyon üyeleri ve tüm hemşerilerini kampanyaya destek olmaya davet etti.

Başkan Yılmaz’dan Yozgatspor’a destek çağrısı
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 17:35

Daha önceki yıllarda da düzenlediği kampanya ve etkinliklerle Yozgatspor’a destek olan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu bu yılda federasyon üyeleri ve hemşehrilerini kampanyaya destek olmaları çağrısında bulundu.
İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, yaptığı açıklamada; Yozgatspor’un tüm Yozgatlıların takımı olduğunu belirterek herkesin imkanları ölçüsünde kulübe sahip çıkması gerektiğini ifade etti.
Yozgatspor yönetiminin sembolik ve anlamlı bir rakam olan 66 TL kampanya başlattıklarını hatırlatan Başkan Yılmaz, “Ümit ediyorum ki üyelerimiz ve tüm hemşerilerimiz büyük bir duyarlılık örneği sergileyerek takımımıza destek olacaklardır. Bizlerde İstanbul Yozgatlılar Federasyonu olarak dün olduğu gibi bundan sonrada Yozgatspor’umuza destek vermeye, katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile herkesi şampiyonluk yolunda mücadelesini sürdüren kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyorum.”şeklinde konuştu. Ferhat ÖZER

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19