""

Başkanlar istişare kampına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

4 Temmuz 2024 - 00:45

Başkanlar istişare kampına katıldı

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde düzenlenen ikinci istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Başkanlar istişare kampına katıldı
Son Güncelleme :

01 Temmuz 2024 - 18:03

AK Parti’nin kongre sürecine girmeden önce, belediye başkanları Kızılcahamam’da bir araya geldi. 30 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kampta, 31 Mart yerel seçimlerinde yaşanan oy kayıplarının nedenleri masaya yatırıldı.
Başkan Coşar, kamptan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “Başlayan Kızılcahamam Kampımızın ikinci günü de yoğun bir gündem ile devam ediyor. Bugün Bakanlık ve Başkanlıklarımızın sunumlarını dinleyecek, ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle genel bir değerlendirme toplantısına katılacağız.
Tevazu ve samimiyetten taviz vermeden önümüzdeki hizmet dönemini tam anlamıyla bir icraat, eser ve hizmet seferberliğine dönüştürmeyi sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Arslan, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Arslan,“AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantımızın ikinci günü ilk oturumunda Genel Başkan Yardımcılarımız ve Bakanlarımız sunumlarını dinledik.”diye konuştu./ Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.