""

Başkanlığa Tuncay Varol getirildi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:50

Başkanlığa Tuncay Varol getirildi

Cumartesi günü yapılan Çayıralan Esnafspor’u Güçlendirme Derneği Olağan Genel Kurulunda Tuncay Varol 6 ay aradan sonra yeniden başkanlığa seçildi

Başkanlığa Tuncay Varol getirildi
Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 17:17

Cumartesi günü yapılan Çayıralan Esnafspor’u Güçlendirme Derneği Olağan Genel Kurulunda Tuncay Varol 6 ay aradan sonra yeniden başkanlığa seçildi
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çayıralan Esnafspor’da başkanlık değişikliği yaşandı. Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurul’da kulp başkanlığına ve Çayıralan Esnafspor Güçlendirme Derneği başkanlığına 6 ay boşluktan sonra Tuncay Varol yeniden seçildi. Son altı aydır başkanlığı yürüten Hasan Hüseyin Yıldırım kendi isteğiyle aday olmayınca tek adayla genel kurul yapıldı.
TUNCAY VAROL’DAN BİRLİK ÇAĞRISI
Cumartesi günü Saat 14:00’de yapılan Genel Kurul’da bir konuşma yapan ve başkan seçilen Tuncay Varol; tüm Çayıralan halkını takıma destek vermeye davet etti. Önceki yönetime teşekkür ederek söze başlayan Varol; “Çayıralan Esnafspor’u şu anki durumundan daha ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Takımın eksiklikleriyle ilgili olarak ileriki tarihlerde geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceklerini dile getiren Varol; “eksiklerimizi hallledip 2. Yarı sezonumuza daha güçlü ve iddialı bir şekilde çıkacağız” dedi.
VAROL’DAN ONURSAL BAŞKAN İBRAHİM HAZER’E VE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Geçtiğimiz yönetimde onursal başkan seçilen İbrahim Hazer’in onursal başkanlığının devam ettiğinin altını çizen Varol, “kendileri takımımıza büyük destek verdiler. Takımın bu noktaya gelmesinde sayın Hazer’in emekleri büyük. Hazer’le birlikte belediye başkanlarımız Sayın Ömer Codar ve Sayın Muammer Çetin’in de emekleri çok oldu. Huzurunuzda kendilerine teşekkür ediyorum. Yine elbirliğiyle, sivil toplum kuruluşlarımız ve esnaflarımızın da katkılarıyla takımı ileri noktalara taşıyacağız” dedi.
BİR ÜST LİGE ÇIKMA ŞANSIMIZ BİTMİŞ DEĞİL
Takımın puanının şu an ortalarda olduğunu belirten Varol; “evimizdeki maçları kaybetmeden, deplasmanda alacağımız artı puanlarla 3 üncü lige çıkabilme şansımız halen var. Evimizdeki maçlarımızda da Çayıralan halkından taraftar desteği bekliyoruz” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19