""

Başkentteki Yerköylüler Derneği 6. Arabaşı Gecesine hazırlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 11:18

Başkentteki Yerköylüler Derneği 6. Arabaşı Gecesine hazırlanıyor

Ankara’da faaliyetini sürdüren Başkentteki Yerköylüler Derneği 17 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirecekleri 6. Arabaşı ve Muhabbet Geceleri etkinliğine hazırlanıyor.

Başkentteki Yerköylüler Derneği  6. Arabaşı Gecesine hazırlanıyor
Son Güncelleme :

31 Ocak 2018 - 7:00

Başkentteki Yerköylüler Derneği Başkanı Mesut Kaya, yaptığı açıklamada dernek olarak her yıl düzenledikleri Arabaşı ve Muhabbet Gecelerinin bu yıl 6.sını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Başkan Kaya, “Derneğimiz Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin buluşma noktası haline geldi. Düzenlediğimiz farklı etkinlikler hemşerilerimiz bir araya gelerek hasret gideriyor, tanışma fırsatı buluyor. Birlik beraberlik adına da kaynaşmaya vesile oluyoruz. İlçemiz ve Yozgat’ımızdan nüfusumuzun 4-5 katı insanımız çeşitli vesilelerle gurbette hayatlarını idame ettirmek zorunda kalıyor. Bizlerde dernek olarak hemşerilerimizi derneğimiz çatısı altında buluşturarak güzel bir birliktelik sağladık. Atalarımızın da dediği gibi “Birlikten kuvvet doğar” anlayışla hemşerilerimiz arası diyalogumuzu pekiştirerek samimi bir birliktelik oluşturduk.”dedi.17 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan 6. Arabaşı ve Muhabbet Gecelerinin dolu dolu geçeceğini vurgulayan Kaya, “Derneğimizin geleneksel hale getirdiği arabaşı ve muhabbet geceleri etkinliğimiz 17 Şubat Cumartesi günü Saat 19 :00’da başlayacak. Hemşerilerimize o gün doyumsuz bir gece yaşatmayı planlıyoruz. Bu kapsamda Yerköy’lü sanatçımız Mahmut Yıldız, seslendireceği yöremize ait ve yıldızlı türkülerle katılımcılara güzel bir müzik ziyafeti verecek. Yöremizin kış aylarının olmazsa olmazından olan tescilli yemeğimiz arabaşı ile sohbet ve muhabbet beraberinde kaynaşmayı sağlayacak. Ben bu vesile ile Ankara ve diğer illerimizdeki hemşerilerimizi, siyasetçilerimizi, bürokratlarımızı kısacası herkesi 17 Şubat Cumartesi günü Ankara Sincan’daki Plevne Mahallesi Pazar Caddesi NO:5/A Pamuk Center adresine davet ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.