""

BAYRAMLIK AÇIKLAMALAR!… « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:51

BAYRAMLIK AÇIKLAMALAR!…

BAYRAMLIK AÇIKLAMALAR!…
Son Güncelleme :

29 Haziran 2017 - 7:00

Ramazan Bayramı geride kaldı..

Hatırda acı yada tatlı olaylar kalacaktır.

Bir de tatilin her zaman ki gibi uzun sürmemesidir.

Bayram da başka neler olup bittiğine baktığımızda yazının başlığında söylediğim gibi etkili ve yetkili makam sahiplerinin ‘Bayramlık Açıklamaları’

Yozgat küçük bir yerdir. Hepimizin kullandığı bir ifade şeklidir bu.

Dolayısıyla gerek Ramazan Bayramı arifesinde gerekse Bayram esnasında Milletvekillerimiz, siyasiler ve Sivil Toplum temsilcileri Yozgat ile ilgili umut vaad eden açıklamalar yaptılar…

Bunlarla ilgili birkaç örnek vermek isterim.

Mesela Bayram arifesinde esnaf ziyareti yaparken, bizi de ziyarete gelen Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer Bey, yapımı henüz devam eden Yeni Ceza Evi ve Ağız ve Diş Sağlığı gibi yatırımların Yozgat için önemli olduğundan bahsetti.

Elbette bu yatırımlar hizmete girdiğinde Yozgat noksan olan bir kısmını daha tamamlamış olacaktır.

Bu bağlamda daha çok çalışmaların olduğunu ve bunlarında tamamlanmasıyla Yozgat hakkı olanları almaya devam edecektir dedi.

Bu konuda Havaalanı ve Yüksek Hızlı Tren önemli yatırımlardır. Bayramlaşma programlarına baktığımızda ise

Adalet Bakınamız Sayın Bekir Bozdağ ise, Türkiye’nin ilk milli parkı olan Yozgat Çamlığı Milli Parkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Bozdağ, “Orman Bakanlığımız çamlıkta çok ciddi projeleri hayata geçirdi. Gördüğünüz gibi Yozgatlılar Çamlığın dört bir yanında piknik yapıyorlar. Aileleriyle bayramlaşıyorlar, eğleniyorlar. Yozgat’ta çok büyük bir imkan ortaya çıktı. Belediye Başkanımız Kazım Arslan, uzun zamandır atıl halde bulunan içi kapalı olan Sürmeli Lokantasını restore ederek ihya etti ve daha iyi hale getirdi. Bu cuma ile birlikte Yozgat’a misafir gelen bütün Türkiye’nin hangi yöresinden gelirse gelsin hemşerilerimin hizmetine sunacaktır. Ben buradan Yozgatlılar Çamlığa Sürmeli Lokantası’na bekliyorum” dedi.

“Hızlı tren 2019’da hizmete başlayacak”

Yüksek hızlı trenin 2019 yılında Yozgat’ta hizmete başlayacağını açıklayan Bakan Bozdağ, “Yozgat’ın pek çok alanda gelişmesini hızlandıracak. O alanda Yozgat’a büyük bir güç katacaktır. Her zaman ifade ettik. Yozgat karadan, raydan ve havadan dünyaya bağlanmış. Dünyada karadan, havadan ve raydan Yozgat’a bağlanacaktır dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.