""

Bekir Çaylak, Kayseri TV1’e Yozgat gündemini değerlendirdi « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 19:11

Bekir Çaylak, Kayseri TV1’e Yozgat gündemini değerlendirdi

Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak, her hafta olduğu gibi dün konuk olduğu Kayseri TV1 “nin öğle haber kuşağında Yozgat’ı ve gündemi değerlendirdi.

Bekir Çaylak, Kayseri TV1’e  Yozgat gündemini değerlendirdi
Son Güncelleme :

19 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat’a yapılan ve yapılması planlanan yatırımlara ve son gelişmelere değinen Gazeteci Bekir Çaylak, daha sonra Haber Spikeri Süleyman Kaçmaz’ın ekonomiden siyasete şehrin gündemine ilişkin sorularını cevapladı
TAŞERON İŞÇİYE KADRO MÜJDESİ YOZGAT’TA DA
ÇALIŞANLARI
MUTLU ETTİ
Haftanın en önemli gelişmelerinden birisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuda istihdam edilen taşeronlara kadro müjdesi olduğunu vurgulayan Çaylak, “Ülke genelinde olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taşerona kadro müjdesi Yozgat’ta da yaklaşık 7 bin işçiyi sevince boğdu. İl genelinde yaklaşık 7 Bin’e yakın taşeron işçi ailesi ile birlikte hesapladığımız 30- 40 bine tekabül ediyor.”dedi.
YATIRIM
KONUSUNDA VALİ YURTNAÇ’IN
GAYRETLERİ VAR
Yozgat’a yatırım konusunda Vali Yurtnaç’ın gayretleri olduğunu vurgulayan Gazeteci Bekir Çaylak, “Sayın Valimizin geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu işadamları zirvesi meyvesini vermeye başladı diyebiliriz. Merkezi İstanbul’da bulunan bir fabrika ilimiz OSB’de kuracağı bir fabrika için çalışmalara başladı. Nisan ayında hizmete başlayacak çorap fabrikasında ilk etapta 300 kişi istihdam edilecek. Yozgat adına bu gibi yatırımlar son derece önem arz ediyor. Bizler bu gibi yatırımların artmasını temenni ediyoruz.”diye konuştu.
Kaçmaz’ın hızlı tren ve havaalanı ile ilgili sorusuna Bekir Çaylak, “Hızlı tren sadece Yozgat açısından değil Sivas açısından da önemli bir projedir. Eski Ulaştırma Bakanı ve şimdiki Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, bu konuyu yakından takip ediyor. Birkaç gün önce bir mitingde yaptığı konuşmada 2019 yılında Ankara, Yozgat ve Sivas bağlantılı hızlı trenin hizmete açılacağı müjdesini verdi. Bunlar şehrimiz adına önemli gelişmelerdir. Havaalanıyla ilgilide 15 Ocak 2018 tarihinde ihalesi yapılacak. Hem hızlı tren hem de havaalanı Yozgat’ımız açısından son derece büyük yatırımlardır. Bizlerde bu projeleri yakından takip ediyoruz.”diye cevap verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.