""

Bekir Çaylak, Yozgat Gündemini Kayseri TV1’e değerlendirdi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:13

Bekir Çaylak, Yozgat Gündemini Kayseri TV1’e değerlendirdi

Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak, Kayseri TV1’in öğle kuşağı canlı haber yayına bağlanarak Haber Spikeri Süleyman Kaçmaz’a Yozgat gündemini değerlendirdi.

Bekir Çaylak, Yozgat Gündemini  Kayseri TV1’e değerlendirdi
Son Güncelleme :

25 Kasım 2017 - 7:00

Kaçmaz’ın haberlerde ekrana getirdiği Yozgat’ta buzlanmadan dolayı kayan araçların görüntüsünü sorması üzerine Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak, “Sabah erken saatte başlayan kar yağışı sonrası meydana gelen buzlanmadan dolayı sürücüler hazırlıksız yakalandı. Tabi ilgili kurumlarımızda kar tuzlama çalışmalarına gecikince bazı maddi hasarlı kazalar meydana geldi”dedi.
Yozgat tarım ve hayvancılığının yanı sıra siyaseti de Kayseri TV1’e değerlendiren Çaylak, “Ülke genelinde olduğu gibi AK Parti’nin Yozgat’ta da ciddi manada üstünlüğü söz konusu. Türkiye siyasetinde her dönem Yozgatlı siyasetçiler Kayseri gibi bürokraside söz sahibi olmuştur.
Yeni kurulan İYİ Parti Yozgat’ta yeni teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Ekonomisine gelince Yozgat tarım ve hayvancılığa dayalı bir şehir. Özelikle pancar ve tahıl açısından önemli ölçüde üretim yapılmaktadır.
Yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla şehrimiz yeni gelişmekte olan iller sırasındaki yerini koruyor.
Belediye Başkanı Kazım Arslan, siyasi tecrübesi bakımından kendisi bir dönem milletvekilliği yapmıştır ve şuan ilimizin belediye başkanlığı görevini sürdürmektedir. Yozgat konumu itibariyle etrafı tepelerle çevrili çukurda yer aldığı için yerleşimde tepe eteklerine doğru olmuştur.
Yozgat Merkeze yakın bazı köylerinde şehir bünyesine katılmasıyla bu köylerin mahalleye dönüşmesiyle ciddi çalışmalar yapılmaya başladı.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.