""

“Belediye Başkanı Ben olurum ya da olmam…” « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:50

“Belediye Başkanı Ben olurum ya da olmam…”

“Belediye Başkanı Ben olurum ya da olmam…”
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2018 - 7:00

Bugün Belediye Başkanı Kazım Aslan Bey ile hafta sonu yaptığımız sohbetten bahsetmek istiyorum…
Cumartesi günü öğle arasıydı Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün ile birlikte ziyaretimize geldi…
Gazetemiz koordinatörü Ferhat Özer’in davetine icabeten gazetemiz bürosunda bir süre misafir ettiğimiz Belediye Başkanı Sayın Aslan’a “Başkan ne var ne yok… Çalışmalarınız ne durum da? Oto park inşaatı hızla devam ediyor, hal binası da epey toparladınız… Büyük Cami etrafına planladığınız proje ne durumda?” dedim.
Bu arada “Yozgat Park” projesi hizmete sunuldu… Eskipazar, Şeyh Osman mahallesi sakinleri hizmetten herhalde memnunlardır değil mi?
* * * *
Sayın Aslan “Yozgat Park” projesini çok önemsediğini bu projenin Yozgat Belediyesinin tarihinde yapmış olduğu en önemli hizmetlerin başında geldiğini vurguladı… “Yozgat Park” projesi içinde sadece oyun parkı ve yeşil alanı olan bir projeden ibaret değildir… İçerisinde çok sayıda çeşitli meslek gruplarından oluşan işyerleri bulunmaktadır. Şehrimizin simgesi olan Saat kulesi yer almaktadır. Aileler burada çoluk/çocukları ile birlikte gün boyu zamanlarını sıkılmadan, usanmadan güven için değerlendirebilecekler, ayrıca yaşlı, büyük ve küçük olmak üzere herkes tesis içindeki sosyal donatılar rahatlıkla faydalanabileceklerdir.
* * * *
Oto Park ve Hal binası inşaatı hızla devam etmektedir. Her iki tesiste planladığı gibi zamanında tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulacaktır…
Yozgat’ta oto park ve şehir içi trafik sorunu olduğunu biliyorum… Bizim de bütün çalışmalarımız bu sorunları ortadan kaldırmaya dönüktür… Yozgat her geçen gün büyümektedir. Hem insan trafiği hem de araç trafiğini artık saat kulesi etrafı kaldırmıyor, bu sebeple yoğunluk oluşan bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor.
Yozgat Park projesi de bu anlamda önemli bir çalışmadır.
Keşke geçmiş yıllarda Bahçeşehir Mahallesi gibi yerleşim yerlerine bu tür projelerde düşünülmüş olsaydı… Bu konuda Sayın Aslan’a katıldığımı sohbetimiz sırasında kendisine de söyledim… Zaten bugün Yozgat’ta yaşanan sorunların sebebi geçmiş yıllardan günümüze bırakılan kötü mirasın kalıntısı, bunu herkes bilir…
* * * *
Sohbet sırasında şehir içinde bölünen yolları gündeme getirdiğimiz de, Belediye olarak biz yanlış bir şey yapmadık, yanlış yapmadığımızı bugün değil, zaman için herkes görecektir diyen Sayın Aslan, son cümle olarak “Kulağıma laflar geliyor… Benden sonraki Belediye Başkanı vatandaşa vaat olarak bölünen yolları eski haline getireceğim derse seçilirmiş… Neyse ben yeni dönemde Belediye Başkanı olurum veya olmam bu kısmet işi ama yaptığımız çalışmalar sadece günü kurtarma adına değil, Yozgat’ın belki 50 yıllık geleceğine yönelik yatırımlar ve hizmetlerdir.” sözleri ile açıklama getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.