""

Belediye başkanlarından DSİ Bölge Müdürüne ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 08:56

Belediye başkanlarından DSİ Bölge Müdürüne ziyaret

Çekerek ilçesi Özükavak Belediye Başkanı Abdullah Gökçetürk ve Sarıkaya ilçesi Karayakup Belediye Başkanı Talat İbiş, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Rahmi Şahin’i makamında ziyaret ederek önemli konuları ele aldı.

Belediye başkanlarından DSİ Bölge Müdürüne ziyaret
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 17:46

Ziyarette DSİ tarafından yürütülen ve planlanan yatırımların yanı sıra bölgedeki su kaynaklarının korunması ve yönetimi gibi koordinasyon gerektiren konular masaya yatırıldı. Yozgat’ın su kaynakları ve sulama sistemlerinin verimliliğini artırmaya yönelik yapılan çalışmaların değerlendirildiği görüşmede, bölgeye yönelik yeni projeler ve altyapı iyileştirmeleri de ele alındı.
Özükavak Belediye Başkanı Abdullah Gökçetürk ve Karayakup Belediye Başkanı Talat İbiş, DSİ’nin bölgedeki rolü ve yatırımları hakkında detaylı bilgi alarak ilçelerinin su kaynaklarının etkin kullanımı ve sürdürülebilirliği konularında DSİ ile işbirliği yapma kararlılıklarını dile getirdi.DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yerel yönetimlerle işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Su kaynaklarının korunması ve yönetimi konusunda ortak akıl ve koordinasyonun önemine işaret eden Şahin, yapılan görüşmelerin bölgedeki su kaynaklarıyla ilgili stratejik adımların atılmasına katkı sağlayacağını belirtti./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.