""

Belediye’den yangın uyarısı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:48

Belediye’den yangın uyarısı

Akdağmadeni Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde ülkemizde yaşanan orman yangınlarına dikkat çekerek aynı durumun Akdağmadeni ormanlarında da yaşanmaması için vatandaşlara daha duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

Belediye’den yangın uyarısı
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2021 - 16:33

Belediye tarafından yapılan açıklamada Bilindiği üzere son bir kaç günden itibaren ülkemizin bir çok farklı noktasında eşzamanlı olarak büyük yangınlar meydana gelmiş ve yangınların kontrol altına alınması için çalışmalar büyük bir seferberlikle devam etmektedir. YEŞİL VATANIMIZIN EN ÖNEMLİ PARÇALARINDAN BİRTANESİ OLAN AKDAĞMADENİ ORMANLARINI ÖZELLİKLE BU ZOR SÜREÇLERDE KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR. LÜTFEN AŞAĞIDA BELİRTİLEN KURALLARA UYALIM VE DİKKATLİ OLALIM. SON GÜNLERDE CİĞERLERİMİZ YANDI BİR KEZ DAHA BU ACIYI İLÇEMİZDE YAŞAMAYALIM..
Ormanda ateş yakılmamalı ve sigara izmaritleri yanık olarak atılmamalıdır.
Ormanlara cam ve cam kırıkları atılmamalıdır.
Ormanlarımızda şüpheli şahıslar gördüğünüz zaman güvenlik güçlerine haber verilmeli.
Yangın durumunda veya şüphesinde acilen Orman Yangın İhbar Hattı olan 112 ve 177 numaralı telefonlar aranmalıdır.
Çiftçilerimiz tarafından anız yakılmamalıdır.
Açık ateşte piknik yapılmamalıdır.
Ormana yakın bölgelerde yapılan düğünlerde kesinlikle havai fişek atılmamalıdır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.