""

Benzine 44 Kuruş zam « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:09

Benzine 44 Kuruş zam

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına bir yenisi de benzine yapılan 44 kuruş zamla birlikte eklendi.

Benzine 44 Kuruş zam
Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 18:42

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına bir yenisi de benzine yapılan 44 kuruş zamla birlikte eklendi.

Uluslararası fiyat artışları ve döviz kurundaki yükselişe bağlı olan zam, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 44 kuruş fiyat artışı yapıldığını duyurarak söz konusu artışın pompa fiyatlarına yansıtılacağını açıkladı..

Yozgat BP Akaryakıt İstasyon Yetkilisi  Hüseyin Alper Karaca, yaptığı açıklamada; motorine gelen zamlarla birlikte motorinin litre fiyatının benzinin de üzerinde olduğunu belirterek, bu geceden itibaren 44 kuruş benzin zammı ile benzinin litre fiyatının 8.51 kuruş ile yeniden motorinin üzerinde olacağını söyledi.

 

Benzine en son 16 Ekim’de 37 kuruş zam geldiğini hatırlatan Karaca,” Motorine geçtiğimiz günlerde yapılan 23 kuruş zamla motorin benzin fiyatını geçmişti. Benzine gece gelecek olan 44 kuruşluk zam ile benzin yeniden motorin litre fiyatını  geçmiş olacak. Motorin 8.26 ile 8.29 kuruş, Benzin ise kurşunsuz 8.04, ultra kurşunsuz 8.07 iken gelen 44 kuruş zamla birlikte 8.51 kuruşla yeniden motorin litre fiyatının üzerine çıkmış oldu. Yapılan bu 44 kuruşluk zam bu geceden geçerli olmak üzere pompa fiyatlarına yansıtılacaktır.” dedi Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.