""

Bıçaklar kurbana hazırlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:03

Bıçaklar kurbana hazırlanıyor

Dededen kalma mesleğini 15 yıldır sürdüren ve kardeşiyle birlikte bıçak ustalığı yapan Şevket Nurdoğdu, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun mesai harcıyor.

Bıçaklar kurbana hazırlanıyor
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2017 - 7:00

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 100 yıldır bıçak üretimi yapan Şevket Nurdoğdu, dededen kalma bıçakçılık mesleğini kardeşi Abdullah Nurdoğdu ile sürdürüyor. Bursa’da ürettikleri bıçakları Yozgat ve ilçelerinde olduğu gibi birçok şehirde pazarlama imkanı bulduklarını aktaran Nurdoğdu, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun mesai harcadıklarını söyledi.
Türkiye geneli birçok şehre bıçak temin ettiklerini söyleyen Nurdoğdu,”Yozgat başta olmak üzere birçok ilde satış yerlerimiz var. Bu işi 4’üncü nesil olarak sürdürüyoruz. Bıçakçılığı dedemden ve babamdan öğrendik. Kardeşimle birlikte 15 yıldır da Bursa’da bıçak üreticiliği yapıyoruz” dedi.
Yozgat yerine Bursa’da bıçak üretimi yapmalarının nedenlerini de açıklayan Nurdoğdu,”Bursa’da alt yapının iyi olması ve sektörün burada olması Bursa’yı tercih etmemizi sağladı. Bursa’da hammaddeye ulaşımın kolay olması ve dağıtımın hızlı olması dolayısıyla imalathanemizi burada kurduk” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.