""

Bilal Şahin’den öğrencilere ödül « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:48

Bilal Şahin’den öğrencilere ödül

Yozgatlı İş Adamı Bilal Şahin, Ramazan ayı münasebetiyle Bilal Şahin Hafızlık Kur’an Kursu’nda hafızlık yapan öğrencilerin katılımlarıyla camilerde mukabele yapan 10 hafızlık öğrencisine ve öğreticilerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Bilal Şahin’den öğrencilere ödül
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2021 - 15:30

Bilal Şahin, Kur-an Kursu hafızlık öğrencilerini ödüllendirdi.
Yozgat il Müftülüğü Bilal Şahin Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri her gün 10 hafızın Kur’an-ı Kerim tilavetine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Ramazan ayında gerçekleştirilen mukabele geleneği, bu yıl da genç hafızların Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam ediyor. Her gün öğle namazı ve ikindi namazı ardından başlayan mukabelede 10 hafızlık öğrencisi Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıyor. Genç hafızlardan Kur’an-ı Kerim dinlemek isteyen vatandaşlar, müftülüğün sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayına katılarak mukabeleye katılıyorlar.
Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan İş Adamı Bilal Şahin, Kur’an-ı Kerim tilivati yapan 10 hafızlık öğrencisine ve öğreticilerine “Akıllı saat, bayram çikolatası, kol saati, erkek şemsiye, ajanda, kalem, takke, çorap, şal, şalvar, eşarp, çorap, Yasin-i Şerif, takke, hediyeli Yasin-i Şerif, yazma, hediyeli seccade, maske, kolonya, gül suyu, Kar’an-ı Kerim Meali ve Kur’an’ı Kerim hediye etti.
Şahin, “Ramazan ayına has olan ve Peygamber Efendimizden beri sürdürülen mukabele geleneğini Kur’an kursunda hafızlık eğitimi alan genç hafızlarımızca sürdürülüyor olması ayrı bir güzellik katıyor. Hazreti Muhammed’den bu yana devam eden mukabele geleneğinin Bilal Şahin Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri tarafından sürdürülüyor olmasının kendisini gururlandırdığını dile getiren Şahin, yavrularımızı yaptıkları bu ulvi görev vesilesiyle tebrik ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.