""

Bilet satışları yoğun ilgi görüyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 19:53

Bilet satışları yoğun ilgi görüyor

Yozgatspor 1959 FK ve Çorumspor arasında oynanacak olan özel karşılaşmanın biletleri yoğun ilgi görüyor.

Bilet satışları yoğun ilgi görüyor
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2017 - 7:00

Kırmızı siyahlı yönetimin aldığı kararla, 10 TL olarak belirlenen bilet fiyatları Tarihi Askerlik Şubesi önünde kurulan stantlarda satışa sunuldu.
100 BİLET SATILDI
Yeni ve güçlü bir kadro oluşturan Yozgatspor bu sezon ilk defa görücüye çıkacak. Çorumspor ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı-siyahlıları desteklemeye gelecek olan taraftarlar daha ilk günden karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi göstermeye başladı. Tarihi Askerlik Şubesi önünde kurulan stantlarda satışı gerçekleşen biletlerin ilkini Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz satın aldı.
Sezon açılışı olarak planlanan programda Mümin Sarıkaya ve Kent Orkestrası da sahne alacak. Bilet satışı gerçekleştiren görevlilerden edinilen bilgilere göre ilk gün 100 bilet satıldı. Yozgatlı bazı işadamları da bilet koçanlarının tamamını satın almak istediklerini görevlilere bildirdiler. İlerleyen günlerde biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.