""

Bilgilendirme Toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

6 Temmuz 2024 - 14:13

Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, il genelindeki köylerde görev yapan İmam-Hatipler ile Zekat Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya geldi.

Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 17:19

Bölge Yatılı Kur’an Kursu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Din Görevlilerine hitap eden Müftü Gülden, zekat, öşür, sadaka ve infak konularına değinerek, “Özellikle köylerimizde hasat mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşlarımıza Öşür ibadetlerini eksiksiz olarak yapabilmeleri noktasında rehberlik yapmalıyız. Vatandaşlarımızın tarım ürünlerinin zekatı olan Öşür’ü öğrenmelerini sağlamalıyız. İl Müftülüğü Vakıf Şubemizce tarımla uğraşan vatandaşlarımızın verecekleri Öşürlerini İlimizde Hafızlık eğitimi veren Kur’an kursları başta olmak üzere dini ve hayri hizmetlerde kullanmaktayız. Vatandaşlarımız Öşürlerini gönül rahatlığı ile Din Görevlilerimiz aracılığıyla İl Müftülüğü Vakıf Şubemize emanet edebilirler. ” dedi. İl Müftüsü Ali Gülden’in din görevlilerine başarılı çalışmalarının devamını diledi./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.