""

“Bilinçli aile, ideal gençlik” konulu konferans düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:20

“Bilinçli aile, ideal gençlik” konulu konferans düzenlendi

Sorgun’da Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Bilinçli Aile, İdeal Gençlik” konulu konferans düzenlendi.

“Bilinçli aile, ideal gençlik”  konulu konferans düzenlendi
Son Güncelleme :

04 Ocak 2018 - 7:00

Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından organize edilen konferans, Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro salonunda yapıldı. Konferansa Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın yanı sıra, Sorgun Belediye Başkan vekili Murat Gürbüz, Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yusuf Çetintaş ve aileler katıldı.
Sıtkı Aslanhan, konuşmasında internet kullanımı, aile hayatı, aile içi iletişim gibi konularda katılımcılara önemli mesajlar verdi. Sıtkı Aslanhan “ Türkiye’de aile kavramını ele aldığımız zaman neredeyse eşiyle ya da çocuğuyla problemi olmayan aile yok. Evlerde ciddi bir sıkıntı var. Hepimizin yüreğini yakan sıkıntılar var. Herkes mutlu ve huzurlu yuvanın yollarını arıyor. Bunun belki birçok yolu var ama benim bildiği bir yol var. O’da samimiyetten geçiyor.“ şeklinde konuştu.
Konferans sonrası Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, “Bilinçli Aile” konulu kitabını sevenleri için imzaladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.