""

BİLKİ-DER’den imza günü « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:07

BİLKİ-DER’den imza günü

Bilim ve Kitap Dostları Derneği ( BİLKİ-DER) Yozgat Şubesi Yazar Hamit Uzun’a imza günü düzenledi. Engelliler Haftasına özel hazırlanan program Gençlik Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

BİLKİ-DER’den imza günü
Son Güncelleme :

01 Ocak 2018 - 7:00

Bilim ve Kitap Dostları Derneği ( BİLKİ-DER) Yozgat Şubesi Yazar Hamit Uzun’a imza günü düzenledi. Engelliler Haftasına özel hazırlanan program Gençlik Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Yazar Tanıtım ve İmza Günü programına, Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Dernekler İl Müdürü Hakkı Yurtlu, Rehabilitasyon ve Bakımevi Müdiresi Handan Çalkar, Müftü yardımcısı Süleyman Eroğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, İç Anadolu Ortopedik Engellileri Derneği Başkanı Hamide Taşarslan Erdil, Çapanoğlu Büyük Cami Derneği Başkanı Selim Nemli ve çok sayıda genç okuyucu katılarak İmza günün renkli geçmesine vesile oldular.
Bilim ve Kitap Dostları Derneği tarafından Yozgatlı Ressam, Yazar Hamit Uzun adına düzenlenen imza gününe genç okuyucu gurubu yoğun ilgi gösterdi. Vali yardımcısı Şükrü Çakır, düzenlenen programdan oldukça mutlu olduklarını dile getirerek; bu tür etkinlikleri destekleyeceklerini ifade edip okuma etkinlikleri ile toplumda farkındalık oluşturacaklarını söyledi. Çakır, yazarı kutladı ve ödül takdiminde bulundu. Kurucu Başkan Ahmet Sargın da katılımcılara teşekkür ederek derneğin amacını ve yapacaklarını anlattı. Yozgat Gençlik Merkezi Müdürlüğünün destek ve katkılarıyla gerçekleşen programda şairler şiirlerini seslendirirken Yazar Hamit Uzun da kitaplarından örnekler sunarak yazarlığın ince noktalarını anlattı.Yozgat Gençlik Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan “ Yazar Tanıtım ve İmza Gününe” Gençlik Merkezinden katılan bayan genç okuyucular, yazarın dünyası, düşünce ortamı ve yazma isteği üzerine uzun uzun sohbette bulundular ve yazara eserleriyle ilgili sorular yönelttiler.
Programın sonun da ressam- yazar Hamit Uzun kitaplarını imzaladı okuyucularıyla hasret giderdi. Programla ilgili olarak basına açıklama yapan BİLKİDER Yozgat Şube Başkanı Ahmet Sargın, Yazar Tanıtım ve İmza Gününe” yoğun katılım olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti.
Sargın :” Çok anlamlı bir programdı. Adeta tırnaklarıyla hayatını kazanan ve üreten bir hemşerimizi takdim ettik. Okumanın önemini ve yazarlığın farkındalığını göstermeye çalıştık. Bunda da sanırım başarılı olduk. İnşallah kitap okuma ve imza günleri programlarımız devam edecektir.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.