""

Biriktirdiği 2 bin lirasını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:08

Biriktirdiği 2 bin lirasını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Alemdar köyünde yaşayan 87 yaşındaki Kamil Pekel, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla, biriktirdiği 2 bin lirasını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Biriktirdiği 2 bin lirasını  Mehmetçik Vakfı’na bağışladı
Son Güncelleme :

09 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat Valiliğini ziyaret eden Kamil Pekel, biriktirdiği 2 bin lirayı Mehmetçik Vakfı’na bağışladığına dair dilekçeyi Vali Yardımcısı Adem Yılmaz’a teslim etti.
Bağışlarından dolayı Pekel’e teşekkür eden Yozgat Vali Yardımcısı Yılmaz, “Vatandaşlarımızın vatana, millete sahip çıkması bizim için mutluluk verici, onlarla gurur duyuyoruz” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olduğunu söyleyen 87 yaşındaki Kamil Pekel ise “Sağlam oluyum gençliğim olsun askere gönüllü giderim.
Ama yaşım geçti, 87 yaşındayım. Askerimize bağışta bulunmaya geldim. Vatanı, milleti, askeri çok seviyorum. Askerimizin ordumuzun yanındayım. 4 oğlum var 3 kızım var onları dahi götürürüm. Bu vatan bizim kimseye vermeyiz. Türkiye düşmana kalmasın” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.