""

Bisikletler sahibini buldu « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:59

Bisikletler sahibini buldu

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Akdağmadeni Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü bisiklet turu etkinliğinde Belediye Başkanı Nezih Yalçın, çekilişte 15 bisikleti sahiplerine verdi.

Bisikletler sahibini buldu
Son Güncelleme :

20 Eylül 2021 - 18:37

Akdağmadeni Belediyesi tarafından düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında ödüllü bisiklet turu büyük katılımla gerçekleşti.
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı bisiklet yolunda düzenlenen etkinlikte çocuklar ve yetişkinler heyecan ve tatlı rekabeti bir arada yaşadı.
Başkan Yalçın, etkinlikte bisiklet dağıtımına katılarak kurada adı çıkan vatandaşlara 15 bisikleti hediye etti.
Başkan Yalçın, “Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında belediyemiz tarafından düzenlenen ödüllü bisiklet turu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gençlerimizi sağlıklı bir yaşama özendirmek , aileleriyle birlikte güzel ve verimli zaman geçirmelerini sağlamak için farklı zamanlarda farklı programlarla etkinliklerimiz devam edecektir. Yüzlerimiz gülsün, sevinç ve huzurunuz daim olsun. Birlikte daha güzel zamanlarda buluşmak dileğiyle”diye konuştu./ Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.