""

Boğazlıyan Kaymakamlığı iftarında muhtarlar bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:53

Boğazlıyan Kaymakamlığı iftarında muhtarlar bir araya geldi

Boğazlıyan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından düzenlenen iftarda ilçe, belde ve köy muhtarları bir araya geldi.

Boğazlıyan Kaymakamlığı iftarında  muhtarlar bir araya geldi
Son Güncelleme :

22 Haziran 2017 - 7:00

İftar yemeği sonrası konuşma yapan Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, ramazan ayının önemine değindi. Kaymakam Sinanoğlu, “Sonuna yaklaştığımız bu mübarek ayın hepimiz için güzelliklere vesile olmasını, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu kutsal zaman dilimlerinin ve bu iftarların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, muhabbetimizin artmasına, kardeşliğimizin artmasına ve hepimizin mutlu ve huzurlu yarınlara ve daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye’ye ulaşmasına vesile olmasını da cenabı Allahtan diliyorum.11 ayın sultanı ramazan ayında toplumuzun farklı kesimleri, ihtiyaç sahipleri ve şehit yakınlarıyla beraber yaptığımız iftarların ardından bugün siz değerli muhtarlarımız ile beraber yapıyoruz.”dedi. Ramazan ayının son günlerini yaşadıklarını belirten Sinanoğlu, “Çok şükür hem ülke olarak hem de Boğazlıyan olarak huzur ve güven içerisinde son günlerine geldiğimiz Ramazan ayında vatandaşlarımızın en son noktadaki temsilcisi ve devletimizin de hizmetlerinin halka ulaşmasında en önemli idarecilerden olan siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelmenin ve bu orucumuzu beraber açmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek isterim. Demokrasi piramidinin ilk basamağı olan muhtarlar ve yine taşrada Hükümetin ve devletin temsilcisi olan Kaymakam ve İl Genel Meclis Üyelerimizle bu güzel birlikteliğin önümüzdeki dönemde hem köylerimizin hem de mahallerimizin daha güzel hizmetler sunulmasına katkı sunacağını inanıyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.