""

Boğazlıyan Ticaret Borsası denetime tabi tutuldu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:24

Boğazlıyan Ticaret Borsası denetime tabi tutuldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Boğazlıyan Ticaret Borsası Akreditasyon denetimine tabi tutuldu.

Boğazlıyan Ticaret Borsası denetime tabi tutuldu
Son Güncelleme :

22 Ocak 2018 - 7:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda/Borsa faaliyetlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığını arttırılması, Odalar ve Borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda/Borsa sisteminin Avrupa Oda/Borsalar sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında, Boğazlıyan Ticaret Borsası’nın denetimi gerçekleştirildi. TOBB Akreditasyon Kurumu adına bağımsız denetçi kuruluş Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş.’den Denetçi Pınar Çekirdek gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen denetimde Boğazlıyan Ticaret Borsası Akreditasyon Standardını oluşturan yönetim ve oda/borsa mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite, iletişim ağı, politika ve temsil, bilgi, danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitim, borsacılık faaliyetleri başlıkları altındaki kriterler denetlendi. Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, denetimde Ticaret Borsasının kuruluşu, yapısı, faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgiler vererek Borsanın stratejik plan ve hedefleri hakkında bilgi aktarımında bulundu.
Akreditasyon denetiminin açılış toplantısına Ticaret Borsası Yönetim Kurul Başkanı Harun Halıcı, Borsa Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aktaş, Hamis Alpaslan Coşar, Genel Sekreter Ali Ayık, Akretidasyon Sorumlusu Nesrin Avcı, Laboratuar Sorumlusu Nevin Güler Yalman ve Haberleşme Sorumlusu Orhan Canagir katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.