""

Boğazlıyan’da yol bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 22:18

Boğazlıyan’da yol bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için yürütülen yol bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini açıkladı.

Boğazlıyan’da yol bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 17:03

Başkan Coşar, “Yaşanılabilir Boğazlıyan” hedefi doğrultusunda ilçenin dört bir yanında yol bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Bu çalışmalar sayesinde hem ulaşımın kolaylaşacağını hem de bölgedeki estetiğin artırılacağını vurguladı.
PARK VE YEŞİL ALAN DÜZENLEMELERİ
Ayrıca, park ve yeşil alanlarda temizlik düzenleme çalışmalarının da hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Coşar, “İlçemiz genelindeki yeşil alanların daha düzenli ve temiz bir görünüm kazanması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Coşar, bu çalışmaların Boğazlıyan’ın yaşam kalitesini artıracağını ve halkın daha sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürebilmesi için önemli bir adım olduğunu dile getirdi.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.