""

Böyükata’dan proje hazırlama ve Yürütme Teknikleri eğitimi « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 13:38

Böyükata’dan proje hazırlama ve Yürütme Teknikleri eğitimi

Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata’nın katkılarıyla İncesu’da “Öğretmenler için Proje Hazırlama ve Yürütme Teknikleri”eğitimi düzenlendi.

Böyükata’dan proje hazırlama  ve Yürütme Teknikleri eğitimi
Son Güncelleme :

22 Mart 2017 - 7:00

Prof. Dr. Mustafa Böyükata, İncesu Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim etkinliğine gönüllü olarak katkı verdi.
Öğretmenlerin ilgi gösterdiği “Öğretmenler için Proje Hazırlama ve Yürütme Teknikleri Eğitimi Kayseri’nin İncesu İlçe Kaymakamlığı Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Verimlilik açısından sınırlı sayıda katılımcıya yer verilen programdan, ilçede görev yapan ve istekli 26 öğretmen ve okul idarecisi yararlandı.
Öğretmenlerin proje tasarımı ve proje danışmanlığı konularında birikimlerini artırmaya katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitiminde; Prof. Dr. Mustafa Böyükata ile birlikte Erciyes Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Keskin ve Yrd. Doç. Dr. Filiz Sönmez’de gönüllü olarak eğitmenlik yaptı. Eğitimde, proje tasarımı ile ilgili olarak temel kavramlar, proje fikri geliştirme, proje döngüsü yönetimi, proje bileşenleri, projenin planlanması, zaman yönetimi, hazırlık süreci için kaynak taraması, literatür analizi ve yazım teknikleri ele alındı ve uygulamalı grup çalışmaları yapıldı.
İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, eğitim programının sonunda katılımcılara sertifikalarını verdi ve katkılarından dolay Prof. Dr. Mustafa Böyükata’ya ve eğitim veren akademisyenlere teşekkür ederek, kendilerine plaket takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.