""

Bozdağ, AK Parti İl Yönetimini kabul etti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:55

Bozdağ, AK Parti İl Yönetimini kabul etti

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse ve beraberinde İl Yönetim Kurulu üyelerini Çankaya Köşkünde kabul etti. Ziyarette AK Parti Yozgat İl teşkilatına Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer’de eşlik etti.

Bozdağ, AK Parti İl Yönetimini kabul etti
Son Güncelleme :

02 Şubat 2018 - 7:00

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse ve ekibine teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Yozgat’ın AK Partiye her seçimde büyük destek verdiğini ve bu desteğin sürekli artarak devam ettiğini vurgulayan Bozdağ, “Sizlere ve bizlere büyük görevler düşüyor. Yapılacak seçimler ülkemiz ve Yozgat’ımız için hayati önem taşıyor. Bu bakımdan özellikle sizlere bizlere büyük görevler düşüyor. Bu bakımdan gece gündüz demeden çalışmalıyız.”diye konuştu.
İl Başkanı Köse, ekibi ve milletvekilleri Başer ve Soysal’la ile de istişarelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat’a yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımları değerlendirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.