""

Bozdağ, bayramlaşma törenine katıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:14

Bozdağ, bayramlaşma törenine katıldı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Akdağmadeni Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen bayramlaşma programına katılarak hemşehrileriyle buluştu.

Bozdağ, bayramlaşma törenine katıldı
Son Güncelleme :

28 Haziran 2017 - 7:00

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği bayramlaşma programında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ , Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ve Belediye Başkanı Suphi Daştan tek tek vatandaşlarla bayramlaşarak düzenlenen programda konuşmalar gerçekleştirdiler.
Bakan Bozdağ burada yaptığı konuşmasında tüm hemşehrilerinin bayramını kutlarken gündeme dair açıklamalarda da bulundu.Bozdağ, “Türkiye’yi terör örgütleri üzerinden dizayn etmek isteyenler hesaplarını bugüne kadar çok değiştirmek zorunda kaldıkları gibi bundan sonra da defalarca değiştirmek zorunda kalacaklar” dedi. Bakan Bozdağ, ilçede yapılan yatırımları değerlendirerek, “Akdağmadeni’ ni siz bizden daha iyi biliyorsunuz nereden nereye geldi.
Merkezi Hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalar ve Belediyemizin yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde Akdağmadenimiz gerçekten parmakla gösterilecek ilçelerimizden sadece Yozgat’ta değil Türkiye de önemli bir yere geldi.Sağlıkta , eğitimde , ulaşımda ,alt yapıda ,üst yapıda sadece bugün bulunduğumuz bu salona baktığımızda Akdağmadenimiz her alanda büyük değişimler yaşadığını görüyoruz.
Doğalgaz Yozgat’ın çok yerine geldi şimdi Akdağmadenimiz bundan nasibini alıyor. 2018 yılı içerisinde Akdağmadeni’nde doğalgaz’ ın ilk ışığını vatandaşlarımız ilçemizde görecektir.Belediyemizin yürütmüş olduğu çalışmalar çok önemli özellikle dere üzerinde bulunan eski belediye dükkanları ilçemizi boğuyor. Orada iş yerleri olan arkadaşlarımız kardeşlerimizde olabilir ama ilçemizi gerçekten boğuyor aynı kalbe giden damarlar gibi artık bizim o kalp damarlarını açmamız lazım.
Belediye Başkanımız bir süreç başlattı.Bunun siyaseten bir faturası da var biz onu biliyoruz ama vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için biz o faturayı ödemeyi peşin peşin kabul ettik. Belediye Başkanımıza özellikle bu çalışmasından dolayıda ayrıca teşekkür ediyorum.
Ben tekrardan hepinizin bayramını gönülden kutluyorum.Sizleri ve sizin şahsınızda tüm Akdağmadenili hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Bayramlaşma programında konuşan Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan ‘’Akdağmadeni’nde ramazan ayını huzurlu bir şekilde geçirdik Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk.
Ramazan bayramımızda mutlu ve huzurlu bir şekilde devam ediyor birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde ilçemizde de bu anlayışın daha güzel devam edeceğini düşünüyorum dedi.
Konuşmasında ilçemiz de yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Belediye Başkanımız Suphi Daştan ‘’ Hükümetimiz olarak Sayın Bakanımızın önem verdiği Namık kemal İlköğretim okulu hizmet binası yapımı devam etmektedir. Ticaret Meslek Lisesi yapımı devam etmekte olup bu yılki eğitim öğretim yılına hazır olmuş duruma gelecektir.
Sayın Bakanımızın takip ettiği İmam Hatip Ortaokulu açıldı Lise bölümü de bitmek üzere şuanda peyzaj çalışmaları da devam ediyor. Belediye olarak bugün burada bulunduğumuz salonumuzu hizmete açıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkımızın yapımı tamamlandı hizmete girdi. Yine Akdağmadeni’mize yakışır şekilde olan Yeni Terminalimiz bitti ve hizmete girdi. Sizin de çok önem verdiğiniz doğalgaz çalışmaları devam ediyor özer köyünden dayılı köyüne doğru boru hattı yapılıyor. Eski Terminal binası bölgesinin projesini Sayın Bakanımıza takdim etmiştim yaklaşık 7 Milyon liraya ihalesini yaptık çalışmaları başladı.Yine çok önemli olan yerinden dolayı yıllardır sorun olan Jandarma Karakolunu taşınma işini bizzat Sayın Bakanımız takip etti. Belediye olarak da 12 dönüm yer vermiştik. İlçe dışına taşınacak olan Jandarma Karakolu binasının ihalesi yapıldı inşallah Bayram sonrasında yer teslimi yapılarak çalışmaları başlayacaktır.
Yine ilçemizin geleceği açısında çok önemli bir proje olan Karadikmen Köyünden çıkartılan ve ilçemize getirilmesi için çalışmaları devam eden projenin ihalesi yapıldı.
Dere üzerinde bulunan eski belediye dükkanlarının istimlak edilmesiyle ilgili mahkeme süreci devam ediyor. Akdağmadeni Belediyesi 2017 yılında ilçemize 24 Milyon TL’ye yakın bir yatırım yapacaktır. Şimdiden tüm hemşehrilerimize vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor tekrardan bayramınızı kutluyor. İlimize İlçemize ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini diliyorum.’’ dedi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.