""

Bozdağ Eğitim, öğretim değerlendirme toplantısına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:59

Bozdağ Eğitim, öğretim değerlendirme toplantısına katıldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, başkanlığında ‘eğitim, öğretim değerlendirme’ toplantısı yapıldı.

Bozdağ Eğitim, öğretim  değerlendirme toplantısına katıldı
Son Güncelleme :

08 Ocak 2018 - 7:00

Şehir Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın yanı sıra Milletvekilleri Abdülkadir Akgül, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Vali Kemal Yurtnaç, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, KYK Müdürü Rasim Parlak, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, , İlçe Belediye Başkanları, Daire Müdürleri katıldı.
Toplantı da Vali Kemal Yurtnaç, il genelinde uygulanan eğitim politikaları hakkında sunum yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı il genelindeki okul, özel okul, derslik, öğretmen, öğrenci sayısı hakkında bilgi içeren sunum yaptı. Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’de Bozok Üniversitesinin fiziki durumu, öğrenci sayısı, derslik, laboratuvar sayısı hakkında bilgi veren bir sunum yaptı. Son olarak da KYK Müdürü Rasim Parlak, il genelinde bulunan yurt sayısı, yurtların fiziki ve sosyal durumu hakkında bir sunum yaptı.
Sunum sonrasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ başkanlığında Yozgat’ın eğitiminin dünü, bugünü ve yarını değerlendirildi.
ELEKTRİKLER GİTTİ
Eğitim, öğretim değerlendirme toplantısında İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’nın sunum yaptığı esnada elektrikler kesildi. Salonda bulunanlar hemen cep telefonlarının el feneri açtı. Ardından konferans salonunun kapıları açıldı. Kısa süreli yaşanan karanlıktan sonra jeneratörler devreye girdi, sunum kaldığı yerden devam etti.
Toplantının başlangıcında ise izletilen Yozgat tanıtım filminde de ses sorunu yaşandı. Vali Kemal Yurtnaç, sorunun teknik bir arızadan kaynaklandığını açıkladı. Daha önce Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında yapılan2017 yılı değerlendirme toplantısında da izletilen tanıtım videosunda aynı sorun yaşanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.