""

Bozdağ, muhtarlarla bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:13

Bozdağ, muhtarlarla bir araya geldi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Boğazlıyan’da mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Bozdağ, muhtarlarla bir araya geldi
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2021 - 16:58

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Boğazlıyan’da mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.
Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Bozdağ, “Bugün şehirlerimizin altyapıları nasıl tamamlandı ise AK Parti iktidarları döneminde köylerimizin de altyapı sorunları tamamlanmıştır. Grup köy yollarımız başta olmak üzere pek çok köy yollarımızı sıcak asfaltla buluşturduk ve asfaltlama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Küresel iklimden kaynaklı yaşanan kuraklık sebebiyle özellikle bazı köylerimizde su ile ilgili sıkıntıların olduğunu görüyoruz. buna yönelik İl ve ilçe özel idaresi ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti çözüm merkezidir. Yozgat’ımız başta sağlık alanında ve diğer alanlarda yaptığı yatırımlar ve hizmetlerle milletinin gönlünde taht kurmuş bir partidir. Elbette daha yapacak çok işimiz ve hizmetlerimiz olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilimiz ve ülkemiz yatırımlara ve hizmetlere kavuşmaya devam edecektir. Bazıları yapılan bu hizmetleri bu eserleri görmez, görmek istemez ama Yozgatlı vatandaşlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni ve sevgisiyle 19 yıldır AK Parti’mize desteğini sürdürmüştür. İnşallah hep birlikte bu güveni boşa çıkarmayarak Yozgat’ımız için ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.
Bozdağ, muhtarlarla düzenlenen toplantının ardından Boğazlıyan esnafını ziyaret etti, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla birlikte çay içti
Bozdağ’a Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve Boğazlıyan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci de eşlik etti. (Ferhat Özer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.