""

Bozdağ ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:37

Bozdağ ziyaretlerini sürdürüyor

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, ilçe ziyaretleri kapsamında Akdağmadeni ilçesini ziyaret etti.

Bozdağ ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2021 - 17:58

Meclisten arta kalan zamanlarını memleketi Yozgat ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak değerlendiren Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Akdağmadeni’n de hemşerileri tarafından Sanayi Kavşağında karşılandı.

Kültür Merkezinde hemşehrileri ile bir araya gelen Bozdağ, burada yaptığı konuşmada; AK Parti iktidarları döneminde yapılan ve yapımı devam eden yatırımlardan bahsederek, ülke ve Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bozdağ’a, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel, Ak Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ve Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla da eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.