""

Bozdağ’dan Kadışehri’ne ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:39

Bozdağ’dan Kadışehri’ne ziyaret

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, ilçe ziyaretleri kapsamında Kadışehri ilçesini ziyaret etti.

Bozdağ’dan Kadışehri’ne ziyaret
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2021 - 15:18

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, ilçe ziyaretleri kapsamında Kadışehri ilçesini ziyaret etti.
Meclisten arta kalan zamanlarını memleketi Yozgat ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak değerlendiren Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Kadışehri’nde hemşerileri tarafından karşılandı.
Ak Parti ilçe teşkilatı, Kaymakamlık ve Belediye’yi ziyaret eden Bozdağ mahalle ve köy muhtarları ile birlikte istişare toplantısı düzenlendi.
Bozdağ, burada yaptığı konuşmada; AK Parti iktidarları döneminde yapılan ve yapımı devam eden yatırımlardan bahsederek, ülke ve Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “TBMM Anayasa komisyonu başkanı, Yozgat milletvekili, Bekir Bozdağ, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl genel meclisi başkanı İskender Nazlı, İl Özel İdaresi genel sekreteri Nazif Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ile birlikte ilçemizi ziyaret ettiler. Ak Parti ilçe teşkilatı, Kaymakamlık ve Belediye’yi ziyaret eden Bozdağ ve yanındaki ziyaretçilerinda de katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Mahalle ve köy muhtarlarında katıldığı istişare toplantısında ilçemiz ve köylerimizin istek ve sorunlarını Bozdağ ve yetkililere ilettik. Özellikle ilçemizin su sıkıntısını dile getirdik ve Bozdağ’ın konuyla yakından ilgileneceği sözünü aldık. Kabalı meyve bahçesinide ziyaret eden ve daha sonra ilçemizden ayrılan Bozdağ ve yanındaki misafirlere Kadışehri halkı adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
(Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.