Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozdağ’ın Kayınvalidesi Yeter Dinç toprağa verildi

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın vefat eden kayınvalidesi Yeter Dinç, Akdağmadeni ilçesine bağlı Dolak Köyü’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın vefat eden kayınvalidesi Yeter Dinç, Akdağmadeni

Merhume Yeter Dinç için düzenlenen cenaze törenine; TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın yanı sıra Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, ilçe ve belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhumenin naaşı, Dolak Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde Bozdağ ve Dinç ailelerinin acısını paylaşan protokol üyeleri ve vatandaşlar, aileye taziyelerini iletti.
Bizler de Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak, merhume Yeter Dinç’e Allah’tan rahmet; başta TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ olmak üzere Dinç ve Bozdağ ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
/ Ömer ERTUĞRUL

Reklamı Geç