Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozok Huzur Uygulaması gerçekleştirildi

Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’in koordinesinde, il merkezi ve ilçelerde eş zamanlı olarak düzenlenen “Bozok-9 Huzur Uygulaması” başarıyla gerçekleştirildi. 12 Eylül 2024 Perşembe günü saat 20:30 ile 22:30 arasında yapılan uygulamada, 46 ekip ve 215 personel görev aldı.

   Yozgat

Bu kapsamlı uygulama sırasında 2 bin 383 şahıs sorgulanarak, toplumsal güvenliğin artırılması hedeflendi. Yapılan sorgulamalarda, bakaya olarak aranan 1 şahıs yakalandı. Trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan 3 araç sürücüsüne adli işlem yapılırken, alkollü araç kullanmaktan dolayı 2 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Uygulama kapsamında 868 araç sorgulandı. Ayrıca, 108 umuma açık iş yeri denetlenerek, kurallara uygunlukları kontrol edildi. Park, bahçe ve okul çevrelerinde yapılan kontrollerde ise toplamda 47 park ve bahçe ile 180 okul çevresi incelendi.
Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, gerçekleştirilen uygulamanın şehirdeki güvenlik ve huzuru artırma amacı taşıdığını belirterek, “Bu tür uygulamalar, toplumumuzun güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini korumak için büyük önem taşımaktadır. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla, şehir genelindeki güvenlik önlemlerini güçlendiriyoruz,” dedi.
/Yusuf BAĞCI

Reklamı Geç