""

Bozok Spor Kupa Mücadelesine veda etti « Yeniufuk Gazetesi

18 Ekim 2024 - 08:22

Bozok Spor Kupa Mücadelesine veda etti

Yozgat Belediyesi Bozok Spor, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Kırklarelispor Futbol AŞ’yi ağırladı. İlk yarısı dengeli geçen karşılaşma, ikinci yarıda konuk ekibin 2 – 0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bozok Spor Kupa Mücadelesine veda etti
Son Güncelleme :

09 Ekim 2024 - 17:25

Maç boyunca gol yollarında etkili olamayan Bozok Spor, kupa mücadelesine veda etti.
İKİNCİ YARIDA KIRKLARELİSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ
İlk yarıda iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen bölümde net gol pozisyonları üretilmedi. Ancak ikinci yarının başında dengeler Kırklarelispor lehine değişti.
Dakika 47’de ceza sahasında yaşanan karambolde Furkan Fehmi Güneş, dönen topu iyi takip ederek filelerle buluşturdu ve Kırklarelispor’u 1-0 öne geçirdi.
BOZOK SPOR’UN ÇABALARI SONUÇSUZ KALDI
Golden sonra toparlanmaya çalışan Bozok Spor, dakika 68’de gole çok yaklaştı. Eren’in sağ kanattan yaptığı ortayı Gökhan tamamladı, ancak Kırklarelispor kalecisi kritik bir müdahaleyle gole izin vermedi. Bu pozisyon Yozgat ekibi için mutlak bir gol şansı olarak kaydedildi.
Dakika 70’de ise Bozokspor bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası dışından gönderilen sert şut, kaleci tarafından zorlukla çıkarıldı.
KIRKLARELİSPOR FARKI AÇTI
Maçın ilerleyen dakikalarında, dakika 79’da Kırklarelispor bir kez daha sahneye çıktı. Bozok Spor defansının kaptırdığı topu hızlı bir şekilde değerlendiren Erdem Dikbasan, çalımlarla ceza sahasına girerek sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0’a getirdi.
Bozok Spor, bu gol sonrası skoru değiştirme adına baskısını artırsa da dakika 86’da Atalay Yıldırım’ın yerden sert şutu direkten auta çıktı. Bu pozisyon, Yozgat ekibi adına son önemli fırsat oldu.
BOZOK SPOR KUPAYA VEDA ETTİ
Maçın geri kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca, Yozgat Belediyesi Bozok Spor, Ziraat Türkiye Kupası’ndan 2-0’lık mağlubiyetle elenmiş oldu. Taraftarlar, mücadeleyi bırakmayan Bozok Spor’a destek verse de Kırklarelispor’un disiplinli oyununu aşamadılar.
MAÇIN İLK 11’LERİ
Yozgat Belediyesi Bozok Spor İlk 11:
Yuşa Tığrak, Osman Can Çötür, Burak Osman Gençal, Doğukan Subaşı, Mustafa Eren Gençel, Baran Kalkavan, İhsan Furkan Deniz, Ümit Can Tokcu, Emirhan Ünal, Eren Çinkılınç, Atalay Yıldırım.
Kırklarelispor Futbol A.Ş. İlk 11:
Mızhat Burak Sarı, Taşkın Kartal, Erdem Dikbasan, Furkan Fehmi Güneş, Serhat Doğukan Taşdemir, Necmican Cebeci, Muhammet Raşit Yöndem, Oğuz Çetinkaya, Bedirhan Özyurt, Muammer Denizhan Taşkan, Hüseyin Eray Karataş.
/Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19