""

Bozok Teknopark ile Erciyes Teknopark arasındaki işbirliği güçleniyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:51

Bozok Teknopark ile Erciyes Teknopark arasındaki işbirliği güçleniyor

Yozgat Bozok Üniversitesi kampüsünde faaliyet gösteren Bozok Teknopark, Erciyes Teknopark’a çalışma ziyareti düzenledi.

Bozok Teknopark  ile Erciyes Teknopark   arasındaki işbirliği güçleniyor
Son Güncelleme :

25 Kasım 2017 - 7:00

Bozok Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Ş. Aybar başkanlığında, Bozok Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Dilara Demir ve Bozok Teknopark TTO Sorumlusu Abdülhakim Erarslan’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda Erciyes Teknopark yönetimi de yerini aldı. Toplantıda; Erciyes Teknopark, ekosistemi ve hizmetleri, olası işbirliği alanları, temel stratejiler ele alındı.
Toplantının ardından açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sema Aslan, “Erciyes Teknopark olarak bölgemizdeki teknoloji tabanlı girişimcilik ekosisteminin büyümesi için çaba sarf etmekteyiz. Özellikle Avrupa Birliği IPA projesi süresince Bozok Teknopark ile geliştirilmiş olan güçlü ilişkilerin yeni dönemde farklı alanlarda tesis edilmesi için görüşmeler gerçekleştirdik.
Karşılıklı olarak özellikle girişimciliğin yaygınlaştırılması noktasında ortak hareket etmeye karar verdik. Bundan sonraki dönemde Bozok Teknopark’ın ekosistemine daha çok katkı sağlayacak kurumsal kapasiteye ulaşabilmesi için Erciyes Teknopark olarak eğitimler vermeye başlayacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.