""

Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesinden işbirliği « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 03:48

Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesinden işbirliği

Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Gürbüz’ün, Uluslararası Türkiye-TÜBİTAK-2530 & Moldova-NARD ikili işbirliği kapsamında yürüttüğü projesi TUBİTAK tarafından 646 bin 848 TL bütçe ile desteklendi.

Bozok Üniversitesi Ziraat  Fakültesinden işbirliği
Son Güncelleme :

17 Eylül 2021 - 18:06

Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı ve Zootekni Bölümü, Yemler ve Hayvan Besleme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Gürbüz’ün yürüttüğü ’Innovative Strategies for Improving the Biological Effectiveness of Some Unused and Environmentally Polluting Wastes and Developing them as Poultry Alternative Feed and Additives’ isimli proje ile Yozgat Bozok Üniversitesi ve State Agrarian University of Moldova proje ekibi birlikte çalışmalara başlayacak.
Proje ile Türkiye ve Moldova arasında bilim ve teknoloji alanlarında işbirliğinin geliştirilmesi, iki ülke arasında bilim ve teknoloji alanında sürdürülebilir ortaklıklar kurulması hedefleniyor.
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Türkiye ve Moldova arasında yürütülen bu projede Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanının bir proje ile yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Yozgat Bozok Üniversitesi eğitim-öğretim faaliyeti dışında, ar-ge, bilimsel çalışmalar noktasında da çok önemli işler başarmaktadır. Bu başarıya uluslararası alanda yaptığı çalışma ile üniversitemizi görünür kılan değerli dekanımız Prof. Dr. Yavuz Gürbüz hocamızın da çalışması eklenmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” /Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.