""

Bozok Üniversitesinden huzurevi ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:36

Bozok Üniversitesinden huzurevi ziyareti

Bozok Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki heyet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Alpaslan Türkeş Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Bozok Üniversitesinden huzurevi ziyareti
Son Güncelleme :

27 Ekim 2017 - 9:20

Bozok Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki heyet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Alpaslan Türkeş Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Bozok Üniversitesi ailesi olarak huzurevi sakinlerini ziyaret edip onların gönüllerini almak, ellerini öperek her zaman yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla rutin olarak gerçekleştirilen ziyarete bir yenisi daha eklendi.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette yaşlılarla tek tek ilgilenen ve sohbet ederek gönüllerini aldı.Heyet, her zaman yaşlılarla birlikte olacakları mesajını verdi.Huzurevi sakinleri, Bozok Üniversitesi tarafından rutin olarak düzenlenen ziyaretlerden duydukları mutluluğu dile getirerek gördükleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.Ziyaret sonrası huzurevi sakinlerine ikramda bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.