""

Bozokspor yoluna yeni yönetimle devam edecek « Yeniufuk Gazetesi

1 Temmuz 2024 - 23:55

Bozokspor yoluna yeni yönetimle devam edecek

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Bozoksporun yeni bir yönetimle yoluna devam edeceğini belirterek, bu süreçte milletvekilleri diğer kulüpler ve sporla ilgilenen tüm kesimlerle istişare içinde olduklarını söyledi.

Bozokspor yoluna yeni yönetimle devam edecek
Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 16:41

Vali Özkan, Yozgat’ta görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Özkan, Bozokspor’un üçüncü lige yükselmiş olmasının kent için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Vali Özkan, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Bozokspor’un mevcut başkanı Celal Bey’in görevinden ayrılmış olmasına rağmen, kulübün yönetiminde devam eden bir dizi plan ve düşüncenin bulunduğunu ifade etti.
Vali Özkan, Bozokspor yönetimine talip olan kişilerin varlığından bahsederek, bu isimlerin zaman zaman kendisiyle de fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Özkan, Bozokspor’un yeni bir yönetimle yoluna devam edeceğini ve bu süreçte milletvekilleri, diğer kulüpler ve sporla ilgilenen tüm kesimlerle istişare halinde olduklarını belirtti. Yeni yönetimin kısa süre içinde oluşturulacağını vurgulayan Özkan, emeği geçen herkese tekrar teşekkür etti.

/ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.