""

Bozok’ta iklim değişikliği « Yeniufuk Gazetesi

6 Temmuz 2024 - 14:19

Bozok’ta iklim değişikliği

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen TÜBİTAK 4004 projesi, Bozok Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğretmenlerinin katılımıyla başarıyla tamamlandı.

Bozok’ta iklim değişikliği
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 17:22

Projenin başında Cumhuriyet Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Nurullah Korkman yer aldı ve projenin yürütücülüğünü üstlendi. Proje adı “Bozok’ta İklim Değişikliklerine Uyum: Bilim ve Teknoloji Entegrasyonlu Uygulamalar II” olarak belirlendi.
Proje kapsamında, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çeşitli eğitimler düzenlendi. Bu eğitimler, iklim değişikliği konusunda bilimsel ve teknolojik uygulamaların entegrasyonunu hedefleyerek, öğrencilere ve katılımcılara bu önemli konuda bilgi ve farkındalık kazandırmayı amaçladı./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.