""

Bozok’tan yeşeren umutlar-2 projesi devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:09

Bozok’tan yeşeren umutlar-2 projesi devam ediyor

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, ‘Bozok’tan Yeşeren Umutlar-2’ projesi devam ediyor.

Bozok’tan yeşeren umutlar-2  projesi devam ediyor
Son Güncelleme :

04 Ocak 2017 - 7:00

Proje faaliyetlerinden biri olan öğrencilerin başarılarının artırılması ve okuma sırasında yapılan hataları ortadan kaldırarak etkili ve anlayarak hızlı okuma becerisi kazandırmak amacıyla hedef kitlede bulunan ve TOKİ Ortaokulunda eğitim gören 15 öğrenciye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığında “Hızlı Okuma Teknikleri Kursu” verildi.TOKİ Ortaokulunda ‘Hızlı Okuma Teknikleri Kursuna’ katılım sağlayan öğrenciler arasında kurs bitiminde dereceye giren ilk üç öğrenciyi belirlemek amacıyla hızlı okuma yarışması yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Ayşe Uslu, tarafından TOKİ Ortaokulunda okul müdürü ve yardımcılarının katılımıyla kursiyerlerin tümüne eşofman takımı ve kitap, bloknot ve kalem yine dereceye giren ilk üç öğrenciye e-kitap hediye edilirken, tüm öğrencilere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından katılım belgesi düzenlendiği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.