""

BÜ eğitim fuarına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:16

BÜ eğitim fuarına katıldı

Bozok Üniversitesi EKET Fuarcılık tarafından Antalya’da düzenlenen Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarına katıldı.

BÜ eğitim fuarına katıldı
Son Güncelleme :

20 Aralık 2017 - 7:00

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Salon’unda gerçekleştirilen fuara, çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesi katıldı.
Geleceğe yönelik önemli bir adım atmadan önce bilinçli bir karar vermek için pek çok seçenek içinden doğru olanı belirlemek üzere öğrenci ve velileri fuara yoğun ilgi gösterdi.
Bozok Üniversitesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarda öğrencilere Bozok Üniversitesi fakülte bölümleri, fiziki ve sosyal olanakları hakkında bilgiler verildi.
Ayrıca öğrencilere üniversitemizin tüm eğitim birimlerinin yanı sıra şehrin ve üniversitemizin sosyal, sportif ve kültürel olanakları detaylı şekilde tanıtıldı.
Her seviyeden eğitim ve kariyer imkânlarını arayan öğrenciler etkinlik boyunca eğitim uzmanlarının verdiği seminerler ile geleceğin meslekleri, kariyer belirleme, sınav stresi, sınava hazırlanma taktikleri konularında bilgilendirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.