""

BÜ Futbol Takımı birinci lige yükseldi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:07

BÜ Futbol Takımı birinci lige yükseldi

Bozok Üniversitesi Futbol takımı, Çorum’da düzenlenen Üniversitelerarası 2. Futbol Ligi Grup Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldi.

BÜ Futbol Takımı birinci lige yükseldi
Son Güncelleme :

09 Aralık 2017 - 7:00

Bozok Üniversitesi Futbol Takımı, Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Hitit Üniversitesi ve Çankırı Üniversitesi futbol takımlarının katıldığı Üniversitelerarası 2. Futbol Ligi Grup Birinciliği müsabakalarında sergilediği performansla rakiplerine fazla şans tanımadı.
İlk maçında Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ni 7-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Bozok Üniversitesi, ikinci maçında Çorum temsilcisi Hitit Üniversitesi ile 2-2 berabere kalırken, 1.Lig’e yükselme şansını son maça taşıdı. Son güne lider giren Bozok Üniversitesi, kendisi ile aynı puana sahip olan Çankırı Karatekin Üniversitesi ile 1. Lig bileti için karşılaştı. 90 dakika boyunca etkili ve atak bir futbol sergileyen futbol takımımız sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılarak yenilgisiz adını 1. Lig’e yazdırdı.
Müsabakalar sonunda Bozok Üniversitesi futbol takımı 1.Lig’e yükselirken, Çorum Hitit Üniversitesi ikinci, Çankırı Karatekin Üniversitesi ise üçüncü oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.