""

Bu tartışmanın kimseye faydası olmaz « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:33

Bu tartışmanın kimseye faydası olmaz

Bu tartışmanın kimseye faydası olmaz
Son Güncelleme :

18 Ekim 2021 - 18:03

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki devam eden siyasi tartışmaya Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ile CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven’de dâhil oldu.
Devlet Kurumlarında görev yapan Bürokrat ve Memurlar üzerinden İktidar ve Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanları arasındaki karşılıklı tartışmanın ne zaman son bulacağını tahmin etmek şimdilik pek mümkün görünmüyor.
Ancak söz konusu tartışmaya İl Başkanı Başer ve Milletvekili Keven’in dâhil olmaları Yozgat’a fayda yerine zarar vereceğini adım gibi biliyorum.
İktidar İl Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Milletvekilinin böyle durumlarda sonuca etki etmeyecek bir tartışmanın içine dâhil olmalarını her iki partinin seçmeninin de destekleyeceklerini düşünmüyorum.
Çünkü vatandaşın gündeminde böylesine yaşanan tartışmalara ayıracak ne zamanı ne de vakti yoktur.
Kaldı ki ülkede gündem değiştiği zaman bu tartışmalar başka bir alana evrilip, yeni boyutu ile devam edecektir.
Bu tartışmaların hiçbirisi işsizliği, yoksulluğu, esnafın, köylünün, işçinin, memurun derdine derman olmayacaktır.
Bu tartışmaların hiçbirisi Yozgat’ın sorunlarına çözüm olmayacağı gibi günlük olarak her alanda yaşanan sıkıntıları da vatandaşa unutturmayacaktır.
Ankara’nın siyaseten bitmek tükenmek bilmeyen ve her gün yeni boyut kazanarak devam eden söz konusu tartışmalarının taşra siyasetine yansıması yerel siyasetçiler arasında önce kırgınlık sonra da küskünlüklere neden olacaktır.
Bu bakımdan Ankara’nın böylesine devam eden siyasi tartışmalarını bir futbol müsabakası şekilde değerlendirip, yerel siyasetçilerin bu topa girmesinin ne kendilerine ne de genel merkez siyasetine bir faydası dokunmaz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.