""

Bu zafer Yozgatlılarımızın zaferidir « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:40

Bu zafer Yozgatlılarımızın zaferidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yozgat’ın yüzde 76.36’lık rekor bir oyla Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini belirterek, “Bu zafer Yozgatlılarımızın zaferidir.”dedi.

Bu zafer Yozgatlılarımızın zaferidir
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 17:39

Cumhuriyet Meydanında toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Milletvekili Ethem Sedef, “Allaha şükürler olsun ki, ülkemiz üzerinde plan kuranlara, hainlik yapanlara, önce Yozgat yüzde 76 oyla, sonrada Türkiye yüzde 52’le oyla Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmiştir.”dedi.
Cumhur İttifakının kaybetmesi için ellerini ovuşturanlara en güzel cevabı Yozgatlı hemşerilerinin verdiğini vurgulayan Sedef, “Bu zaferle birlikte Cumhur ittifakı kaybetsin diye, her gün avuçlarını ovuşturanlara en güzel cevabı Türk milleti verdi ve Yozgatlı verdi.
Yürümesek hak yolda, erimesek hak yolda, çürümesek hak yolda, gök girsin kızıl çıksın diyorum. Çok kıymetli bozok yaylasının yiğit evlatları, bugün tarihi bir güne Yozgat meydanında şahitlik yapıyoruz. Bizlerde hem Milliyetçi Hareket Partisi olarak, hem Cumhur İttifakının diğer bileşenleri, diğer partileri, Ak Parti, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Cumhur ittifakı olarak, bu zaferi önce Türk milletine armağan ediyoruz, bu zafer sizin zaferiniz, bu zafer Yozgatlının zaferi, bu zafer bu vatan için canını seve seve vermeye hazırlanan yiğitlerin zaferi. Şimdi onlara Yozgat meydanından sesleniyorum, sarı torbalar hazır, kökünüzü kazıyacağız, PKK’lı bırakamayacağız, terörü bırakmayacağız, ay yıldızlı al bayrağımızı kimse göklerden indiremeyecek, hiç kimse minarelerimizdeki ezanımıza el uzatamayacak. Türk milletinin ne olduğunu, dedelerimiz kurtuluş savaşında gösterdi, şimdiki nesillerimiz 15 Temmuzda gösterdi, şimdi bu meydandakiler sandıkta Türk milletinin ne olduğunu gösterdi.”diye konuştu.
BİZ DİMDİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kim plan yaparsa yapsın kendilerinin dimdik durmaya devam edeceklerini vurgulayan Sedef, “HDP, PKK ile kol kola girip, Türk milletini kandıramayacaklarını işte Türk milleti en güzel cevapla Cumhur ittifakını ve Recep Tayip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek gösterdi.
Bundan sonra bu mücadelemiz devam edecek, ülkemin üzerinde kim ne zaman plan kurarsa kursun emin olun biz dimdik durmaya devam edeceğiz. Türk beklenendir, Türk özlenendir, Türk mazlumun yanında zalimin karşısında dimdik durandır, bütün dünyadaki mazlum milletler Türk milletinden imdat bekliyorken, Karabağ’da soydaşlarımız Türk bayrağına 27 sene hasret kalmışken, bugün Kıbrıs’ta türkün elinden kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyetini almaya çalışanların karşısında sadece seçimler değil gerekirse canımızı seve seve vermeye hazırız. Ben Yozgat’ın evladı olarak, sizlerin evladı olarak, 14 mayısta beni ve cumhur ittifakının 3 milletvekilini TBMM’ye Yozgat’a hizmet etmek için gönderdiniz, bende her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, emin olun ki Yozgat için elimizden gelen bütün çabayı yapacağız.”ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.