""

BÜ’de bayramlaşma töreni yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:19

BÜ’de bayramlaşma töreni yapıldı

Geleneksel hale gelen Yozgat Bozok Üniversitesi Bayramlaşma Töreni, bu yıl da Ramazan Bayramı münasebetiyle Bozok Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Kafeterya Binası’nda akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

BÜ’de bayramlaşma töreni yapıldı
Son Güncelleme :

29 Haziran 2017 - 7:00

Törene Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Kadir Özköse, Fakülte Dekanlarının yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Bayramlaşma töreninde tek tek her personelin bayramını kutlayan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey Bozok Üniversitesi ailesi olarak birlik ve beraberlik çerçevesinde nice bayramlar geçirilmesi temennilerinde bulundu.Akademik ve idari personelin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine ve ortak manevi duyguların paylaşılmasına vesile olan bayramlaşma töreninde bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey şunları söyledi: “Değerli çalışma arkadaşlarım Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor sağlık afiyet ve huzur içerisinde aileniz ve sevdikleriniz ile beraber nice bayramlar görmenizi diliyorum.
İnşallah ülkemiz ve İslam dünyasının geleceği bugünlerden daha iyi olsun. Acıların gözyaşının insanlara yapılan sıkıntı ve eziyetin özellikle yeryüzündeki egemen güçlerin İslam dünyasındaki olumsuz emellerinin sona erdiği bir dönem olsun.
Bu bayram Bozok üniversitesi ailesi içinde hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hepimiz için sağlık afiyet ve huzur içerisinde yeni bayramları birlikte görmeyi Allah nasip etsin.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.