""

Bulut: 2017 yılı ülkemize ve insanlığa huzur ve mutluluk getirsin « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:31

Bulut: 2017 yılı ülkemize ve insanlığa huzur ve mutluluk getirsin

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut, 2016 yılının ülkemiz ve yakın coğrafyada, özellikle Suriye ve Irak’ta acıların zirveye çıktığı bir yıl olduğunu belirterek, 2017 yılının ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Bulut: 2017 yılı ülkemize ve insanlığa huzur ve mutluluk getirsin
Son Güncelleme :

29 Aralık 2016 - 7:00

SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, yaptığı açıklamada yeni yılın umutların gerçekleştiği bir yıl olması temennisinde bulundu. Bulut, şunları söyledi: “İyisi, kötüsü, sevinçleri ve hüzünleriyle 2016 yılını geride bırakırken ülkemiz, ilimiz için yeni ve umut dolu bir yılı karşılamaya hazırlanıyoruz. 2016 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz.Öncelikle, 2017 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir.” 2016 yılının üzücü olaylar yaşanması nedeniyle buruk geçtiğini vurgulayan Bulut, “2016 yılı, ülkemizde yaşanan kimi müessif hadiseler nedeniyle buruk geçse de, geleceğe ilişkin umutlarımızı artıran bir yıl oldu.Yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle, hep birlikte aştık. Ülke olarak hep birlikte kardeş olarak; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, kucaklaştık, kardeşlik hukuku içinde sorunlarımıza çözümler ürettik. 2016, ülkemiz de ve yakın coğrafyamızda, özellikle de komşularımız Suriye ve Irak’ta acıların zirveye çıktığı bir yıl oldu. Yeni ve büyük umutlarla gireceğimiz 2017 yılının, ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, bütün meslektaşlarımın ve Yozgat halkının yeni yılını kutlar sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim” temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.