""

BÜROKRAT YATIYORSA SİYASETÇİ NE YAPIYOR « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:10

BÜROKRAT YATIYORSA SİYASETÇİ NE YAPIYOR

BÜROKRAT YATIYORSA SİYASETÇİ NE YAPIYOR
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Açıkgöz ve bazı partililer ile birlikte ziyaretimize geldiler…

Meclis tatil olduğuna göre, bundan sonra Milletvekilleri yanı başımızda daha sık göreceğiz… Caddede, Sokakta, Düğünde, Cenazede karşılaşmamız her daim mümkündür.

Dolayısıyla gerek şehrin gerekse kendimizin yaşadığı ya da karşılaştığı sorunları ve zorlukları iletmemiz gereken mercilere daha kolay ve hızlı şekilde iletebileceğiz…

* * * *

Sayın Başer sağolsun fırsat buldukça ziyaretimize gelir, bilgimiz ve bildiğimiz ne varsa anlatırız, dinler, not alır, yapılması gerekenleri de yapmak için samimi şekilde gayret gösterir.

Sayın Başer, “Yozgat ile ilgili olumlu ya da olumsuz ne görürü ya da duyarsanız lütfen bana bildirin” demiştir. Bu konuda kendisini tanıdığım için zaman zaman arar, bazı konuları paylaşırım…

Evvelsi gün geldiğinde de zamanı kısıtlı olmasına karşın bir süre sohbette bulunduk… Sayın Başer’e şunu dedim… “Anlatabildiklerimiz kadarını anlattık ama daha konuşamadıklarımız var, bunları da konuşmalıyız” dedim, “tamam tekrar oturup konuşacağız” dedi.

* * * *

Yapacağımız yeni sohbetle ilgili sözü aldık, yakın zaman da tekrar bir araya geleceğimizi biliyorum… Peki, şimdi ziyaret sırasında yaptığımız sohbetten biraz bahsedeyim… Sayın Başer önemli noktalara dikkat çekti…

Milletvekili Başer’in açıklaması;

Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınmasına yönelik ellerinden gelen bütün çaba ve gayret sarf ediyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken, bürokraside yatan adam istemiyoruz. Yozgat’ta yapılan çalışmaları sürekli yakından takip ediyorum.

* * * *

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın burada bir sözünü hatırlatmam gerekiyor. Biz çalışırken, “bürokraside çalışamayan, üretemeyen, hızımıza ayak uyduramayan kim olursa olsun kusura bakmasın o koltukta oturamaz” Ben İl Başkanlığım sırasında da söylemiştim  “Bürokraside yatan adam istemiyoruz. Çalışan bulunduğu makamın hakkını veren Yozgat’ın sorun ve problemlerin çözümü noktasında gayret eden tecrübeli ve liyakat sahibi insanlarımızın olmasını istiyoruz. Bu anlamda benim tek gayem ve hedefim şehrimize kalıcı ve güzel hizmetlerin gerçekleşmesine vesile olmaktır.”

* * * *

İlimizin kalkınması ve gelişmesine yönelik yapılan bütün çalışmaları yakından takip ediyorum. Sadece İl Merkezimiz değil, ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimizdeki yapılan ve yapımı devam eden projelerinde takipçisiyim. Sürekli merkez ve ilçelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyor ve çözümü için gayret sarf ediyorum. Şehrimizi ilçe, belde ve köyleriyle birlikte değerlendiriyoruz. İlimiz döviz mevduat hesabına göre Türkiye sıralamasında 34. Sırada yer aldığı basında da çıktı.

Bu anlamda ilgili kurumlarımız kimi büyük kimi küçük ölçekli hak sahiplerine yönelik bir çalışma içerisine girebilirler. Yozgat’a şu alanda yatırım yapıldığı takdirde hem yatırımcımız, hem ilimiz hem de ülkemiz büyük kazanç sağlar diye ciddi bir araştırma içerisine de girilebilir.  

* * * *

Bu anlamda bizlerde Başkan Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Sayın Bakanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen bütün desteği vererek şehrimizi ekonomik ve sosyal anlamda daha ileriye taşıyabiliriz.

Ben inanıyorum ki yakın bir gelecekte şehrimizde yapımı devam eden, hızlı tren, havaalanı ve yanına yapılacak olan 2.OSB ve diğer projelerin tamamlanması ile Yozgat bir marka şehir olma yolunda büyük bir avantaj yakalayacaktır.”dedi.

 

  • Göreve geldiği günden bu yana gittiği her mekânda adeta “sağır ve dilsiz” kuralıyla bir siyaset izlemeyi tercih eden İl Başkanı!
  • En güçlü sendika olmanın yanında bayanların da eğitim almasına olanak sağlandığını anlatan Sendika Şube Başkanı!
  • Çiftçilerin sorunlarını yakından bildiklerini bu konuda her türlü desteği vererek, birlikte sorunların üstesinden gelmeye çalıştıklarını anlatan Başkan!

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.