""

Büşra ile Bayram’ın mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:22

Büşra ile Bayram’ın mutlu günü

Bem-Bir Sendikası Yozgat Şube Başkanı ve Yozgat Belediyesi’nin çok sevilen Müdürlerinden Aşevi Müdürü Mehmet Şaşmaz ve Dilek Şaşmaz çiftinin kızı Büşra Şaşmaz Fındık ve Derviş Millet’in oğlu Bayram Millet ile Nohutlu Tepesinde düzenlenen düğün töreninde hayatlarını birleştirdi.

Büşra ile Bayram’ın mutlu günü
Son Güncelleme :

29 Eylül 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepe Bilal Şahin Sosyal tesislerinde hafta sonu düzenlenen Düğün töreni ile evliliğe yelken açan Büşra Nur ile Bayram mutlu günlerini arkadaşlarıyla paylaştı. Bem-Bir Sendikası Yozgat Şube Başkanı Mehmet Şaşmaz’ı yakın arkadaşları, akraba ve dostları yalnız bırakmazken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Düğün törenine, çeşitli Sendika Başkan ve üyeleri ile birlikte mesai arkadaşları da yoğun katılım sağladı. Yeni Ufuk Gazetesi ailesi olarak, mutluluklarını doyasıya yaşayan genç çiftler Büşra Nur ile Bayram’a bundan sonraki hayatlarında sağlık, sıhhat ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.