""

Çalışma azmi ve samimiyetiyle halkın takdirini topluyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:54

Çalışma azmi ve samimiyetiyle halkın takdirini topluyor

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, çalışma azmi ve yaptığı hizmetlerle adından söz ettirse de vatandaşlarla olan samimi diyalogu ilçe halkının takdirini topluyor.

Çalışma azmi ve samimiyetiyle  halkın takdirini topluyor
Son Güncelleme :

07 Aralık 2017 - 7:00

Sarıkaya’da başkanlık görevini devraldığı günden bu yana önemli projeleri hayata geçiren Belediye Başkanı Ömer Açıkel, sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak halkın sorunları ile de yakından ilgileniyor.
Esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Açıkel, esnafların sorun ve isteklerini dinleyerek sorunların giderilmesi noktasında çözüm üretiyor. Haftanın belirli günlerinde kurulan semt pazarını da ziyaret eden Başkan Açıkel’in yaşlı karı koca bir esnafın tezgahına misafir olması sosyal medyada beğeni rekoru kırdı.
Domates kasası üzerine serilen kağıt üzerinde domates, peynir türü şeylerle kahvaltıyı yapan Başkan Açıkeli, cep telefonu ile çeken bir başka pazarcı esnafı bunu sosyal paylaşım sitesinde paylaşması takipçilerinin beğenisini kazandı.
Vatandaşlar fotoğrafın altına yaptıkları yorumlarda, “İşte başkan, halkıyla hem hal olan, Anadolu insanı örnek başkan” diye mesajlar yazarak Başkan Açıkel’e övgüler yağdırdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.